Låna hjärtstartare

Ska du eller din förening anordna en sammankomst – till exempel en släktträff eller ett idrottsevenemang – på en plats där det inte finns hjärtstartare? Då kan du låna en hjärtstartare av oss helt gratis.

När ett hjärtstopp inträffar kan en hjärtstartare vara skillnaden mellan liv och död. Om du som privatperson eller förening ska anordna ett evenemang av något slag kan du alltså låna en hjärtstartare av oss helt utan kostnad. Enda kravet är att sammankomsten äger rum i Ockelbo kommun. Hjärtstartaren kommer i en praktisk ryggsäck med alla tillbehör som behövs för att använda den samt viss annan utrustning för första hjälpen.

När du hämtar hjärtstartaren innan sammankomsten kräver vi uppvisande av fotolegitimation. Hjärtstartaren ska lämnas tillbaka så fort som möjligt efter sammankomsten. Senast efter 3 dagar om inget annat är överenskommet. Hjärtstartaren klarar inte kyla och måste alltid förvaras i utrymmen som har en temperatur mellan 10 och 40 ºC.

Den som hämtar hjärtstartaren är juridiskt ansvarig för den. Om hjärtstartaren förstörs eller inte återlämnas kommer den som hämtat hjärtstartaren att faktureras motsvarande belopp för vad en ny kostar. Vi tar inte ut någon kostnad för återställning av hjärtstartaren om den använts skarpt vid ett hjärtstopp.

Ska ditt företag anordna en sammankomst – exempelvis en personalfest eller ett kundevent? Då är ni välkomna att hyra en hjärtstartare för en symbolisk summa på 500 kr ex. moms.

Fyll i formuläret här nedanför eller kontakta Johan på info@lindqvistbrand.se eller 070 509 53 04 för att boka hjärtstartare till din sammankomst.

Vilken typ av evenmang är det?
Ange var evenemanget hålls och vilket/vilka datum
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram